Vor Frelsers Kantori


Kulturnat fredag den 12. oktober by megahartz
4. oktober 2012, 20:16
Filed under: Koncerter | Tags: ,

Så erkulturnatten snart over os igen – nemlig fredag den 12. oktober.

Vanen tro, byder Kantoriet på skøn musik i kirken aftenen igennem. Vi starter dog i en lidt anden genre, end vi plejer, da vi skyder aftenen i gang med at opføre Jakob Høgsbros jazz n’ poetry værk Variation.

Jakob Høgsbro ville skabe musik over et enkelt tema, som kunne varieres i forskellige jazzkonstellationer og samtidig indeholde noget af den spiritualitet, som Bach har i sin musik. Og ud af det kom Variation, som Kantoriet har den fornøjelse at opføre denne aften. Men du skal være vaks ved havelågen, hvis du vil høre det, for vi opfører det kun én gang og det er kl. 20. Og det kræver, at du har kulturpas.

Efter vi har sunget Jakob Høgsbros værk, vil vi underholde med lidt mere traditionel kirkemusik i form af Maurice Duruflés motetter, nemlig Ubi caritas, Tota pulchra es,
Tu es Petrus og Tantum ergo. Derudover Fadervor, også skrevet af Duruflé og arrangeret af vores egen organist Lars Sømod og til sidst en godnatsang. Den lille koncert, synger vi 3 gange i alt, kl. 22, 23 og 23.45. Og her behøver du ikke kulturpas.

Vi håber du har lyst til at lægge vejen forbi kirken, hvis du alligevel mosler rundt i den kulturbristefærdige by den aften.

Vi glæder os til at se dig.

Kommentarer lukket til Kulturnat fredag den 12. oktober

Der er lukket for kommentarer.%d bloggers like this: